sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Safari day 1: Tarangire National park

Nyt alkaaki sitte se "mielenkiintoisin" osio - safari!

24.10.2012 keskiviikkona klo 9 lähettiin Arushasta kahen muun tytön, meidan oppaan ja kokin kans kohti Tarangirea. Vähä ahdasta oli Land Cruiserissa, mutta ei se haitannu. Matka ei kestäny kauaa, ja eka ajettiin meidän leirintäalueelle ja jätettiin tavarat ja kokki sinne, ja lähettiin game drive'lle.


Ennen game drivea syötiin lounasta sielä Tarangiren puiston portin vieres olevalla "taukopaikalla", ja sielä oli ihan sikana apinoita, ja ne yritti koko ajan tulla ottaan meiltä ruokaa. Ne oli hauskoja.


                                                                      Termiittejä



 Tossa pitäis olla joki. Toki siinä onkin - sit ku on sadekausi.



Ajeltiin tuola sit ympäri tota puistoo, ja aina välillä näky jotain eläimiä. Oli kyl tosi hassua nähä noi kaikki eläimet villeinä. Ihan ku olis ekaa kertaa nähny noi kaikki eläimet, se oli niin erilaista, ku jossain eläintarhassa tuijottaa jonku nukkuvan leijonan selkää jostain puskan takaa.






Tarangire ei oo niin iso, ku esimerkiksi Serengeti, ja sen kyllä huomas. Kohokohta oli ehdottomasti se, ku nähtiin leopardi puussa! Ja tuossa yllä olevassa kuvassa se onkin. Oikeesti se puu oli aika kaukana meidän autosta, ja siitä justiin ja justiin erotti tuon roikkuvan hännän, mut onneks mun kameras oli sen verran hyvä zoomi, et sain ikuistettua tuon kauniin kissan :)

 Siinä on meidän ruokailu-katos, taustalla näkyy vähän keittiötä.

 Mun ja Stefanian teltta.

 Illalla juotiin sit eteläafrikkalaista viiniä nuotion äärellä!

Sielä on vessat ja suihku.. :D

Aamulla lähettiin sit ajeleen kohti Serengetiä. Se ei ollu kyllä mikään mukavin matka, ja siitä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti