torstai 1. marraskuuta 2012

Waterfall 21.10

Noniin, vihdoinki sain taisteltua noi vesiputouskuvat tänne koneelle!

                                  Banaanipuita. Tästä alko meidän matka kohti vesiputousta.






Vähä ehkä pelotti kiivetä tohon puuhun, ku alapuolella oli sellanen pikkunen pudotus edessä, jos olis tippunu!







Olis kyllä vähän tehny mieli mennä uimaan tonne, mut toi vesi oli niin kylmää..





En mä varmaan kovin paljoa valehtele, jos sanon, et käveltiin varmaan kaks tuntia ennen, ku päästiin perille.. Mut se oli niin hauskaa, ja se tuntu niin epätodelliselta!

Yhessä vaiheessa, meitä vastaan tuli joku hullu koira. Abily käveli koko ajan edellä, ja se käveli niin hitaasti et mä kävelin aivan sen takana välillä. Sit ku se koira tuli meitä vastaan, en nähny sitä, ja yhtäkkiä Abily pysähty ja alko huutaan jotain ja potkimaan sitä koiraa, ku se yritti purra sitä ja hyökätä sen kimppuun! Mä säikähdin niin lujaa, ja luulin, että siinä on joku jättimäinen käärme tai jotain, ja sydän jätti varmaan yhen lyönnin välistä. Sit ku näin, et se on joku hullu koira niin hyppäsin ton puron toiselle puolelle ja juoksin vähä kauemmas (ja jätin Abilyn oman onnensa nojaan, kiva kaveri..) Mut onneks se selvis :DD hahaa. 

Takasipäin tullessa ei menny niin kauaa, mutta se oli paljo raskaampaa, ku käveltiin tota mäkee suoraa ylöspäin.. Tuli pikkusen kuuma! join varmaan litran vettä, ku oltiin ylhäällä. Sen jälkeen mentiin Abilyn kotiin syömään. Oli niin hyvää riisiä ja hyvää lihakastiketta, ja jälkkäriks niiden banaanitarhan banaaneja, nams. Sit tultiin takas kaupunkiin, ja Kelvin ja Frank tuli hakee meidät, ja lähettiin takas Arushaan! Mahtavat kaksi päivää Moshissa :)

1 kommentti: